Om Tinghallen Bowling
Velkommen til Tinghallen Bowling.

Om Tinghallen Bowling

Tinghallen Bowling

Tinghallen Bowling er centralt placeret i Viborg i kælderetagen under Tinghallen.

Tinghallen Bowling (også kendt som Bowlinghallen Viborg) blev etableret i 1969, og er dermed Viborgs ældste Bowlinghal, med store traditioner for at være et sted, hvor man kan bowle på alle niveauer.

Vi er hjemsted for den organiserede bowling i Viborg og huser flere bowlingklubber, pensionister, Ældre Sagen, firmabowling og handicapidræt sammen med andre grupper, der kommer en gang imellem for at hygge sig med bowling. Og med elevatoradgang direkte til banerne fra den nye foyer er der nu også gode muligheder for, at også kørestolsbrugere kan få en god bowlingoplevelse.

Tinghallen Bowling er en Selvejende Institution, og bestyrelsen vælges af de organiserede grupper i bowlinghallen.  Vi ønsker at vores lokaler, herunder baner og maskiner, tilbyder den højeste kvalitet til vores kunder, og samtidig skal være muligt at kunne bowle til en særdeles favorabel pris.

Firmaer, grundejerforeninger, familier, andre grupper og enkeltpersoner, der kunne tænke sig at bowle med dens sociale hygge og konkurrenceelement, er velkomne til at booke baner på vores hjemmeside, eller ringe til os på tlf. 8662 5599.

Det er også muligt at kombinere bowling med lækker mad og drikke i Cafeen Down Under, der ligger sammen med bowlingbanerne.

Billeder